Hvorfor bleke med SKY SMILE?

Hvorfor bleke med
SKY SMILE?

SKY SMILE sine produkter bruker samme metode som tannlegen, og vår skånsomme tannblekingsgelé er produsert etter EU’s retningslinjer for sikkert innhold. Flere tannblekingsprodukter selges uten peroksider, disse har vist seg å ha liten til ingen effekt. Vår blekegele består av samme virkestoff som brukes hos tannlegen og LED lys som følger med hjelper til med å akselerere blekeprosessen. 

Med tannbleking kan vi få hvitere tenner og et vakrere smil som ikke bare forbedrer utseendet vårt, men som også gir oss bedre selvfølelse og påvirker hvordan vi blir oppfattet av mennesker rundt oss. Dette er vitenskapelig bevist gjennom flere studier.

Etter en fullført tannbleking vil resultat vare i 1-3 år, avhengig av kosthold og munnpleie. Du kan enkelt kjøpe ekstra tannblekingsgelé gjennom vår nettbutikk om du ønsker å utføre flere behandlinger.

Slik fungerer tannblekingen

De aktive ingrediensene i tannblekingsgelén reagerer med de organiske misfargingene på emaljen og bleker dem slik at de blir lysere. LED lys er med på å akselerere blekeprosessen, i kombinasjon med blekegele.

Virkestoffene i tannblekingsgelén gjør tennene hvitere ved hjep av en oksidasjonsprosess. Oksygenmolekyler fra blekegele reagerer med de misfargede molekylene i tennene og ”bryter båndene” som holder dem sammen.

De oksygenerte behandlede molekylene spres, og det fremkommer, som et resultat av dette, en hvithet i tannen. Det tar mellom 5 og 30 timer å oppnå optimalt hvite tenner. De fleste oppnår en synlig bleking innen de 5 første timene, men resultat er alltid individuelt.

 

Slik bruker du SKY SMILE

Slik bruker du
SKY SMILE

Det er veldig enkelt å ta i bruk vårt blekesett. I pakken du mottar vil du finne blekeskinne i myk plast, LED lys enhet og blekegele med peroksid. Blekeskinnen festes til LED lys enhet og blekegele fylles i blekeskinnen. Deretter plasseres blekeskinnen i munn og LED lys aktiveres slik at virkningen av blekegele akselereres. En behandling er på totalt 30 minutter. I blekesettet er det nok blekegele til 12 behandlinger. 

SKY SMILE tannblekingspakke inneholder i tillegg til dette også detaljerte instruksjoner på norsk og en oppbevaringsboks til blekesettet.

Slik opprettholder du et hvitt smil

Det er flere faktorer som fører til missfarging av tenner. Den største faktoren kan bekjempes gjennom hva du spiser og drikker. Styr unna fargesterk og eroderende mat og drikke. Kjøp en tannkrem med blekemiddel for å opprettholde dine hvite tenner. Puss tennene dine ofte og unngå røyk og snusing som fører til brune tenner.